Popis
Kakaovo-kokosový cukor je exotická a aromatická pochúťka, ktorá v sebe spája dva jedinečné prírodné prvky – BIO kokosový cukor zo Srí Lanky a originál BIO mleté kakao z Peru. Tento BIO produkt je ideálny na dochutenie, posyp a zdobenie rôznych pokrmov, ako sú koláče, zákusky, krémy a kaše, a dodá im nezameniteľnú chuť exotiky.
Chuť a Aromatické Vlastnosti: Kombinácia kokosového cukru s príjemným karamelovým tónom a bohatého kakaového prášku vytvára harmonickú a bohatú chuť, ktorá obohatí a zdokonalí množstvo dezertov a sladkých pokrmov. Tento cukor je ideálny pre tých, ktorí hľadajú alternatívu k tradičnému cukru s prídavkom exotického a luxusného charakteru.
Výživové Hodnoty: Na 100g tohto výnimočného cukru pripadá energetická hodnota 1516KJ/362kcal. Obsahuje 4,46g tukov, z toho 2,62g nasýtených mastných kyselín, 10,20g bielkovín a 61,34g sacharidov, z toho 56,14g cukrov. Soľ je zastúpená v množstve 0,06g.
Využitie v Kuchyni: Kakaovo-kokosový cukor je všestranný a môže byť použitý v mnohých receptoch. Je ideálny na posyp a zdobenie pečiva, pridávanie do krémov a kaší, alebo ako sladidlo do nápojov. Jeho jedinečná chuť a aroma prinesú do vašej kuchyne nádych exotiky a originality.
Balenie a Hmotnosť: Produkt je balený v praktickom balení s hmotnosťou 100g, čo umožňuje jednoduché dávkovanie a skladovanie.
Kakaovo-kokosový cukor je nielen chutnou, ale aj zdravou alternatívou k bežným sladidlám. Jeho bohatá a exotická chuť, spolu s výberovými BIO surovinami, robia z neho ideálny doplnok k mnohým kulinárnym výtvorom. Objavte kúzlo kombinácie kakaového a kokosového cukru a nechajte sa uniesť na cestu chutí a aróm.
Ema (overený zákazník) –
Super cena a kvalita.